+40372913240

Termeni şi Condiţii

Accesând sau utilizând acest site, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Utilizarea Site-ului

  1. Conținutul Site-ului: Toate materialele, informațiile și conținutul oferit pe lajedo.ro sunt furnizate doar în scopuri informative și pot include materiale licențiate sub Creative Commons sau alte licențe gratuite disponibile pe site-uri precum com, vecteezy.com, pixabay.com și alte librării virtuale de media. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice aspect al site-ului fără notificare prealabilă.
  2. Date Personale: Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

Drepturi de Proprietate Intelectuală

  1. Drepturile Noastre: Toate drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului și materialelor de pe lajedo.ro aparțin LAJEDO SRL și nu trebuie utilizate în scopuri comerciale fără permisiunea noastră.
  2. Drepturile Utilizatorului: Utilizatorii pot descărca conținutul doar pentru uz personal și non- comercial, respectând drepturile de autor și alte notificări de proprietate intelectuală ale materialelor obținute de pe site-urile terțe menționate.

Limitări de Răspundere

  1. Excluderea Garanțiilor: Acest site este furnizat „ca atare” și nu garantăm că va fi disponibil sau că informațiile furnizate vor fi exacte, complete sau actuale.
  2. Limitarea Răspunderii: În niciun caz LAJEDO SRL nu va fi responsabilă pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințele rezultate din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

LAJEDO SRL își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site.