+40372913240

Servicii

Scenarii securitate incendiu

Firma noastra este abilitata sa intocmeasca Scenarii de securitate la incendiu in vederea obtinerii Avizului PSI, cat si a Autorizatiei PSI.

Scenariul de securitate la incendiu se verifica obligatoriu la cerinta fundamentala C – securitate la incendiu, de catre verificator de proiecte atestat de catre MDRAP., serviciu ce este inclus in oferta firmei noastre. In cazul in care nu exista planuri de arhitectura si instalatii ale cladiri, acestea pot fi intocmite de catre arhitectii nostri, tarifate separat fata de scenariul de securitate la incendiu.

Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice, juridice, care doresc sa realizeze constructii noi, sau sa modernizeze constructii existente, asa cum sunt definite in HG 1739/2006 pentru aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne solicitati informatii accesand pagina de contactIar pentru vizualizarea proiectelor realizate, puteti accesa pagina noastra de Facebook.